UTberg krat - 12 fles Special Pale Ale


Het unieke kratje UTberg Special Pale Ale is populair geworden. Elk kratje is enig in zijn soort en bevat 12 longnecks UTberg Special Pale Ale à 33 cl - 6%. Op de zijkanten prijkt het stoere Vikinghelm logo. Een prachtig en handig cadeau, een sieraad voor elke bierkelder of huiskamer en multifunctioneel in verder gebruik.

De vele reacties van bierkenners op ons arctisch brouwsel zijn lovend. De smaak is raak! Deze review willen we je niet onthouden:
 
“UTberg Special Pale Ale: Citrus hoptonen, fruittonen, wat kruidig, licht bloemig, droge bittere afdronk. Zit mooi tussen een IPA en een ESB/bitter in. Past uitstekend in mijn kelder. Cijfer dikke 8. Hele goede keus!”

Wickie de Viking (pseudoniem!)


Prijs op aanvraag: 1 uniek Utberg krat UTberg Special Pale Ale met 12 longnecks à 33 cl.

UTberg doos - 24 fles Special Pale Ale


Voor iedere liefhebber die de UTberg smaak te pakken heeft is een doos met 24 flessen natuurlijk de uitkomst. Je krijgt er dan niet ons prachtige kratje bij maar hebt wel meer speciaalbier voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Zo lang de voorraad strekt !

Prijs op aanvraag: 1 karton doos UTberg met 24 longnecks UTberg Special Pale Ale à 33 cl.
 

UTberg krat - 12 fles UTberg Blond


Het unieke kratje UTberg Blond is ook al populair geworden. Elk kratje is enig in zijn soort en bevat 12 longnecks UTberg Blond à 33 cl. Een heerlijk speciaalbiertje met 6.5% alcohol, uniek in smaak! Elk flesje heeft een kleurrijk etiket featuring onze Scandinavische beschermengel Annika Hagstrøm. Een prachtig en handig cadeau, een sieraad voor elke bierkelder of huiskamer en multifunctioneel in verder gebruik.

Prijs op aanvraag: 1 uniek Utberg krat Utberg met 12 longnecks à 33 cl.

UTberg doos - 24 fles Blond


Voor iedere liefhebber die de UTberg smaak te pakken heeft is een doos met 24 flessen natuurlijk de uitkomst. Je krijgt er dan niet ons prachtige kratje bij maar hebt wel meer speciaalbier voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Zo lang de voorraad strekt !

Prijs op aanvraag: 1 karton doos UTberg met 24 longnecks UTberg Blond à 33 cl.
 

Package deal:


Prijs op aanvraag : 1 krat met 12 longnecks UTberg Blond of Special pale Ale, 2 glazen en een T-shirt.

UTberg Weizen


Fris bruisend Utberg Weizen is vooralsnog alleen verkrijgbaar op fusten van 20 of 50 liter. Weizenbier met een verrassende smaak dat volgens onze klanten het predicaat 'uitstekend' heeft verdiend. Maak kennis met Utberg Weizen Onze salesman informeert u ook graag over bijbehorende originele Utberg glazen, tapschilden en promotiemateriaal.

Prijzen op aanvraag.

UTberg origineel glas


Fraai vormgegeven en kristalhelder 25 cl glas om optimaal te genieten van The Arctic Brew! Proef meer van ons pils of Special Pale Ale met dit originele UTberg glas. Stevig op de voet, lekker in de hand en voorzien van het stoere helmlogo in matzwarte bedrukking.

Skål !


Prijs op aanvraag: doos met 6 stuks glazen 

UTberg T-shirts


Hierin wil je gezien worden! Prachtig kwaliteitsshirt van 100% katoen, met V-hals en uitstekende pasvorm. Verkrijgbaar in de maten L – XL – XXL. Kleur zwart met wit- geelgouden logo opdruk. Dit fraaie en stijlvolle shirt is een eerste klas blikvanger en zeker geen alledaags merchandise floddershirt. Wees er op tijd bij, de oplage is beperkt. Een must voor elke UTBERGER!

Prijs op aanvraag: momenteel uitverkocht!
©2024 UTberg Beer - Webdesign i-3 reclamebureau